• Een vraag over je studentenjob? Chat met ISA!

  Lees meer
  Chat met ISA
 • De afspraken rond tijdskrediet in een notendop

  Lees meer
  ACV Nieuwe brochure tijdskrediet 720 2017
 • Jouw website!

  www.acv-militanten.be is the place to be voor onze 80.000 vakbondsafgevaardigden.

  Lees meer
  Militant ACV
 
 

Lidmaatschap

Verzeker je van:

 • Persoonlijke service
 • Juridische hulp
 • Loopbaanadvies
 • Maxi solidariteit
Word lid van ACV
   

ACV richt vakbond voor freelancers op...

 

Heb je een werkloosheidsdossier? Ook dat kan je online opvolgen via Mijn ACV (inloggen met eID)

Nieuws en opinie ACV laat van zich horen

Meer nieuws
2019-06-04-ACV lanceert united freelancers
Het ACV wil iedereen op de werkvloer verenigen en  vertegenwoordigen. Ook wie (al dan niet gedwongen)  in een zelfstandig statuut aan de slag is. Daarom richt het ACV United Freelancers op. De vakbond voor freelancers en zelfstandigen zonder personeel.
Lees meer
190603 Nieuwe vragenlijst langdurig zieken
Binnenkort worden mensen die 8 weken arbeidsongeschikt zijn verzocht een vragenlijst in te vullen. Dit kan enkel via internet (er worden geen schriftelijke vragenlijsten rondgestuurd). Het invullen van de vragenlijst is niet verplicht, er hangen ook geen sancties aan vast voor wie niet meewerkt. Al waren er in de ontslagnemende regering wel plannen om sancties te nemen in de uitkeringen tegen wie niet meewerkte.
Lees meer
190529 Toespraak Marc Leemans Rerum Novarum 2019
De traditie wil dat de voorzitter van het ACV aan de vooravond van Rerum Novarum een toespraak houdt. Dat is dit jaar niet anders. Marc Leemans kijkt vooruit en ziet vijf grote uitdagingen.
Lees meer
190529-Voor ons is iedereen van belang
Met verontwaardiging nemen Vlaams ABVV en Vlaams ACV kennis van de dubbelzinnige houding van VOKA omtrent de eventuele deelname van het Vlaams Belang aan een volgende Vlaamse regering.
Lees meer
Meer nieuws
Sociale benchmarking
Elk jaar maken we, naar analogie met de Trends top 30.000, een eigen rangschikking van de Belgische bedrijven, maar dan op basis van sociale criteria. Dit gaat over de evolutie van de lonen, de evolutie van de tewerkstelling, het gebruik van uitzendkrachten, de evolutie van de contracten van bepaalde duur en de investeringen in formele opleiding. 
Gebruik hier de tool en kijk hoe jouw bedrijf scoort.
Lees meer
Werkzaamheden website

Hetacv.be 17-18 juni moeilijk bereikbaar wegens omschakeling naar nieuwe website

Vanaf maandag 17 juni 15u starten er werkzaamheden op deze site. De huidige website wordt volledig vernieuwd. Vanaf dinsdag 18 juni in de late namiddag hopen we met deze transitie rond te zijn. We excuseren ons voor het ongemak, maar hopen je nadien op onze vernieuwde site opnieuw te mogen verwelkomen.