Loopbaanbegeleiding: (gratis) loopbaancheques(s)

Loopbaanbegeleiding
  • Wil je een beter zicht op je kwaliteiten en mogelijkheden?
  • Geen plezier in je werk? Op een dood spoor?
  • Zoek je meer evenwicht tussen werk en privéleven?
  • Zit je wel op de juiste plaats?
  • Toe aan een nieuwe uitdaging?
  • Terug aan de slag na ziekte?
  • Een nieuwe start als 50-plusser? 


Komen deze vragen je bekend voor of heb je een andere loopbaanvraag? 

Dan is loopbaanbegeleiding iets voor jou. Aan de hand van coachingsgesprekken neem je samen met een professionele coach je werksituatie onder de loep. Tijdens de begeleiding breng je je kwaliteiten, vaardigheden en drijfveren in kaart en zoek je naar een job die in overeenstemming is met jouw in kaart gebrachte zelfbeeld. Je gaat m.a.w. op zoek naar de arbeidsrol die het beste aansluit bij je persoonlijkheid of je gaat na hoe je een balans kunt vinden tussen je persoonlijkheid en de job die je uitvoert.

Iedere coaching is afgestemd op het individu en elke coaching eindigt in een persoonlijk ontwikkelingsplan. Aan jou om je dromen waar te maken! 

Interesse? 

Het ACV werkt samen met drie loopbaanbegeleidingscentra. De medewerkers van Alternatief, Centrum voor Loopbaanontwikkeling LBC-NVK en Vokans zijn gespecialiseerd in loopbaanbegeleiding. Samen met jou staan ze stil bij je loopbaan, jouw competenties en mogelijkheden. Gedurende een begeleiding van 4 of 8 uur krijg je een beeld van je loopbaandoelen, uitdagingen en kansen in je (nieuwe) job.  

(Gratis) loopbaancheque(s)

Ben je werknemer met minstens één jaar werkervaring, dan heb je recht om elke 6 jaar acht uur loopbaanbegeleiding te krijgen bij een van onze centra.  Per loopbaanbegeleidingstraject kan je voor 4 uur of voor 8 uur begeleiding kiezen. Deze loopbaanbegeleiding betaal je met loopbaancheques, te bestellen bij VDAB. Een pakket van 4 uur kost je 40 euro. Dit lijkt misschien veel, maar is slechts een fractie van de reële kost.  

Ben je ACV-lid? Dan betaalt de vakbond je eerste loopbaancheque terug.

Neem contact op met één van de loopbaanbegeleidingscentra.
 

 
empty
emptyemptyemptyempty
emptyemptyemptyempty
emptyemptyemptyempty
emptyemptyemptyempty

Wegwijzer sociale wetgeving

 
Ben je ACV-lid? Zorg dan dat je bent ingelogd op deze site en grasduin in onze fiches van de jaarlijkse Wegwijzer Sociale Wetgeving.