Schrijf je in voor het politiek festival Voor de Goei

Op 26 mei kiezen we uit heel veel kandidaten vertegenwoordigers voor het Vlaams, Brussels, federaal en Europees parlement. Om alle keuzestress te kop in te drukken, nodigen we je uit op het politiek festival ‘Voor de goei’ op dinsdag 23 april. Met een unieke mix van duels, speeddates, stellingenspel, praatjes-vanop-een-kistje en ultieme inpakmomenten zullen top-politici van allerlei slag jou er van proberen te overtuigen dat zij dé enige echte goeie zijn. Maar geen eenrichtingsverkeer! Natuurlijk kan jij ook het gesprek aangaan met de politici.
Deze toppolitici zeiden al toe: Mathias Diependaele (NV-A), Meyrem Almaci (Groen), Anneleen Van Bossuyt (NV-A), Kristof Calvo (Groen), Evita Willaert (Groen), Björn Rzoska (Groen)

Het programma

  • 9u30: Koffie & thee
  • 10u: ACV Nationaal secretaris Ann Vermorgen leidt de dag in.
  • 10u30-12u: Speeddates, stellingspel, duels rond sociale bescherming en inkomen, loopbanen van/in de toekomst, duurzaam klimaat en mobiliteit. 
  • 12u-13u: lunch met politieke meet and greets
  • 13u-14u30:
    - Inpakmomenten door de partijtoppers. Ze krijgen elk 10 minuten om je zieltje te winnen. 
    - Reflecties op de inpakmomenten door afgevaardigden.
  • 14u30: ACV voorzitter Marc Leemans rondt af.

Waar: ICC in Gent. 
Het ICC (Van Reysselberghedreef 2) is zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Slechts op 10 minuten wandelen van het St. Pieters station. Er stoppen ook veel bussen voor het ICC.  
Schrijf je hieronder online in. Wees er snel bij want de plaatsen zijn beperkt.